Büyük Mirdesi İlkokulu
BÜYÜKMİRDESİ MAH. BÜYÜKMİRDESİ KÜME EVLERİ BÜYÜK MIRDESI ILKOKULU BLOK NO 110 HALİLİYE / ŞANLIURFA

VİZYON

Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir

MİSYON

Öğrencilerimizi; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, Orta Öğretim Sınavlarında başarılı olan, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, Kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi, İnsanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Normal öğretim

Normal öğretim:08.30-14:00 arası eğitim yapılmaktadır.

Sobalı,Kömür

Uydu İnternet (VSAT)

Şanlıurfa merkeze uzaklık 78 km. Viransehir´e uzaklık 48 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Mardin yolunda 60 km gidip, Dağyanı karakolunu geçtikten 3 km sonra sağa dönüp 18 km güneyde.